House of Nouws - Een feest om te janken (4+)

  • Een feest om te janken (4+)

De voorstellingen van zaterdag 15.00 uur en zondag 11.00 uur zijn uitverkocht.


Prijs: €9 / Kind of Supporter € 7,50

Let op: kaartjes reserveren voor deze voorstelling kan alleen via de mail of telefonisch via 073 6 81 81 60 (maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 18.30 uur, zaterdag vanaf 13.00 uur en zondag vanaf 11.00 uur). Je hoeft hiervoor geen reserveringskosten te betalen.

Alles staat klaar. Er zijn feestelijke gasten, er hangen slingers en er is een veelbelovend cadeau. Maar de twee jarigen stralen niet echt. Ze lijken eerder gespannen en nogal druk. Voor wie is de taart? Voor wie komen de gasten? Het lukt niet zo goed om alle shine eerlijk te delen. En dan begint het cadeau ook nog hinderlijk te groeien.

Een feest om te janken is een voorstelling met een hoog tempo en fysiek spel over hebberigheid en verlanglijstjes die veel ellende veroorzaken.

House of Nouws
House of Nouws maakt bonte voorstellingen over existentiële thema’s met veel humor en smeuïg spel. Ze zijn feestelijk ontregelend en kunnen niet bestaan zonder de ongecensureerde reacties van de kinderen.

‘Een feest om te janken’ is een productie van House of Nouws in samenwerking met De Verkadefabriek en STIP theaterproducties.

Spel: Erwin Dörr en Nina Fokker
Regie: Sanne Nouws
Scenografie: Liesje Knobel en Sanne Lips


 

Een zondag boordevol familie-activiteiten voor peuters, kleuters, grote en kleine kinderen en hun (groot)ouders. Kijk samen een toffe film of bezoek een mooie voorstelling. Vul je buikje bij het familiefilmontbijt of ga los aan de knutseltafel. Elke maand toveren we de Serre om in onze familie woonkamer!

Kom je ook?

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!