I am Greta – Laat je horen - I.s.m. Cinetree

Een middag voor en door jongeren die de wereld mooier willen maken - ben jij erbij?

Kijk als allereerste in het land de bijzondere documentaire I Am Greta tijdens de speciale voorpremière in de Verkadefabriek in samenwerking met Cinetree. Zie hoe één meisje duizenden jongeren inspireerde om ook hun stem te laten horen. Nationale Jongerenvertegenwoordigers Hajar Yagkoubi en Eefke van de Wouw geven bij de film een inleiding én een workshop.

De twee hebben zich de afgelopen jaren ingezet voor duurzaamheid, het klimaat en mensenrechten en hebben net als Greta gesproken bij de VN. Tijdens de workshop zullen ze vertellen over deze ervaringen en leer je hoe ook jouw verhaal het verschil kan maken. Ook Hanna Verboom, actrice en founder van filmplatform Cinetree is bij deze middag aanwezig. Je gaat hoe dan ook vól inspiratie naar huis!

Over I Am Greta
I Am Greta van Nathan Grossman is een zeer persoonlijke en intieme documentaire over de Zweedse activist Greta Thunberg, gemaakt in cinéma vérité stijl waarin hij haar met instemming van haar ouders van zeer nabij volgt tijdens ontmoetingen met wereldleiders, protestbijeenkomsten en thuis bij haar familie.Regie: Nathan Grossman
Genre: Documentaire
Jaartal: 2020
Land: Zweden
Tijdsduur: 102 min. (excl. inleiding & workshop)
Kijkwijzer: AL

Meer weten over Cinetree? Klik hier.

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!