Jakop Ahlbom Company - Syzygy (afgelast)

  • Syzygy

De Verkadefabriek is tot en met zondag 31 mei gesloten. Wij volgen voor de ontwikkelingen rondom het Coronavirus de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, overheid, lokale GGD en gemeente. 

 

Kaartjes gekocht?
Je krijgt per mail bericht van ons met meer informatie.


Hoe hebben cultuur en media invloed op ons zelfbeeld en kunnen we omgaan met verandering? Hoe ver kan maakbaarheid gaan en wat is schoonheid? In Syzygy geeft Jakop Ahlbom vorm aan menselijke en emotionele thema’s rondom een gegeven dat simpel en complex tegelijk is: het lichaam.

In deze voorstelling met vier vrouwelijke performers is het lichaam als instrument leidend, maar net als bij eerder werk van Ahlbom zie je een spannend spel met surrealisme en transformatie. Een magische en poëtische reis, langs het werkelijke en onwerkelijke. Kun je eigenlijk ook ánders kijken? En zie je je eigen lichaam, en dat van degene naast je, na afloop met een nieuwe blik? Durf los te laten wat je dacht zeker te weten…

Jakop Ahlbom
Jakop Ahlbom goochelt met beelden, die jaren later nog op je netvlies staan. Na succesvolle voorstellingen voor de grote zaal zoals Horror, Innenschau en de kerstvoorstelling met CW Boost, is de Jakop Ahlbom Company terug in de Verkadefabriek met de intieme voorstelling Syzygy.

Ook zo benieuwd wat de titel betekent? We zochten het voor je op! Syzygy: wanneer tenminste drie hemellichamen op één lijn komen binnen hetzelfde zwaartekrachtsysteem.


 

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!