/ GROTE ZAAL

Jakop Ahlbom Company - Vielfalt

  • Vielfalt
  • Vielfalt
  • Vielfalt

Jakop Ahlbom Company keert na meer dan tien jaar terug in Nederlandse theaters met de internationale succesvoorstelling Vielfalt. Als in een surrealistische film word je meegevoerd in dansante duetten, magische trucs en pure slapstick. Vielfalt tart de grenzen van de verbeelding en verrijkt de fantasie.

Een goochelaar laat een vrouw verdwijnen. Haar man doet alles om zijn geliefde terug te vinden en stapt de magische wereld van de goochelaar binnen. Een wereld waarin rollen onomkeerbaar blijken, waar vrouwen zich vermenigvuldigen en verdwijnen. Een surreëel doolhof waarin illusie en werkelijkheid door elkaar lopen. Steeds als hij haar lijkt te vinden, ontglipt ze hem. De man verdwaalt meer en meer in de geest van de goochelaar. Een verhaal over de liefde en een ode aan de theatrale fantasie.

Vielfalt werd in 2007 geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival. Het betekende Jakop Ahlboms doorbraak bij het grote publiek. In de Verkadefabriek zag je eerder onder andere Innenschau en Horror.

In de pers
NRC: “De trucs en het hoogstaande bewegingsspel wekken bewondering op. Maar bovenal is Vielfalt erg geestig”.
De Volkskrant: “Vielfalt is pure magie. Het is allemaal zo bizar en tegelijkertijd normaal in de wereld van Ahlbom dat je er vol verbazing naar kijkt en in wordt meegezogen.”
 

Supporter€18,00
Normaalprijs€20,00
Speeltijden & Tickets

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!