Jazz Factory - BRUUT!

Drie jaar geleden gaf BRUUT! onvergetelijk openingsconcert van de Jazz Factory en daarmee was de trend gezet! Met de release van een nieuw album in aantocht is het de hoogste tijd om deze powerjazzformatie terug te halen.

Geen subtiele swing of melancholische ballads, maar een ronkend hammondorgel, funky baslijnen en scheurende saxofoonsolo’s tekenen de ‘superjazz’ van BRUUT!

Nieuw album - V
Het gezegde 'jazz is om op te dansen' wordt door superjazzformatie BRUUT! met hun vijfde album nog maar eens bevestigd. Het album verschijnt op vrijdag 30 november.

Op V heeft Neerlands Best Geklede Band (Esquire, 2016) zichzelf in samenwerking met producer Paul Willemsen (o.a. Michelle David & The Gospel Sessions, Ruben Hein, Blackbird) opnieuw uitgevonden. Het resultaat is een stampende plaat vol grooves, energie en smerigheid.

Dit concert bestaat voor een deel uit staanplaatsen.

Klik hier voor alle Jazz Factory concertenJazz Factory op Spotify
Luister op je gemak naar de volledige Jazz Factory line-up van dit seizoen. Zet 'm aan tijdens een fijn avondje tafelen, geniet van bekenden of ontdek jong talent, een nieuwe favoriet. Laat je verassen en inspireren, maar vooral: geniet! Klik hier om de afspeellijst af te spelen. Bezetting
Maarten Hogenhuis: saxofoon
Folkert Oosterbeek: Hammondorgel
Thomas Rolf: contrabas
Felix Schlarmann: drums

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!