/ GROTE ZAAL

De ontspoking (4+)

Let op: kaartjes reserveren voor deze voorstelling kan alleen telefonisch via 073 6 81 81 60 (maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 18.30 uur, zaterdag vanaf 13.00 uur en zondag vanaf 11.00 uur). Je hoeft hiervoor geen reserveringskosten te betalen. De kaartverkoop start do 10 dec om 11.00 uur voor Supporters. Niet-Supporters kopen vanaf di 15 dec, 11.00 uur kaarten.

Meneer Engeman heeft last van spoken in zijn huis, maar dat weet hij zelf niet. In een kat-en-muisspel van mens en spook wordt zijn wereld overhoopgehaald. Oh, en je hoeft niet bang te zijn voor spoken. Ze zijn stiekem bang voor mensen!


De Ontspoking, waarin maar liefst vier dansers, drie zangeressen en een multi-instrumentalist rondspoken op het podium is een ironische, woordeloze presentatie van dans en muziek. Jong en oud worden meegezogen in het grappige en bijzondere verhaal van de spoken.

Over de stilte
Vanuit Breda vliegt de Stilte de hele wereld over. Ook komen ze regelmatig naar de Verkadefabriek, eerder speelde ze al: Alice, De Kartonbewoners, Overtreffende Trap en Hihahuttenbouwers.

De voorstelling is een muzikale samenwerking van dansgezelschap de Stilte, Buma Boy Edgar-prijswinnaar Martin Fondse en de zangeressen Anna Serierse, Marit van der Lei en Edison-prijswinnaar Sanne Rambags.Fotograaf: Hans Gerritsen

Speeltijden
zo 28 feb

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!