Het dier, het dier en het beestje 8+ - Theater Artemis (afgelast)

Podiumprogramma in juni
Wij zijn blij dat we weer open mogen. Maar de mogelijkheden zijn vooralsnog beperkt. Dus hoewel er nog veel op de agenda staat voor in juni, zal een aantal voorstellingen alsnog niet door kunnen gaan. Niet bij elke voorstelling is 1,5 meter afstand houden haalbaar en niet elke voorstelling kan gespeeld worden voor een maximum van 30 bezoekers. We zijn druk bezig hiervan een overzicht te krijgen en informeren je (als je voor één van deze voorstellingen kaarten hebt gekocht), zodra we hierover meer weten.  


Een gezongen fabel over een doodgewoon meisje van acht

Een konijn/zeebaars/kip loopt iedere ochtend met twee moeflons/naaktslakken/brandganzen naar haar basisschool aan de andere kant van de wijk. In de klas van meester ringslang/bruinvis/lama heeft ze veel lol, maar ook wat moeite met opletten.

Een bosduif/steenmarter/melkkoe komt haar eens observeren in de klas. Hoe kunnen ze haar beter helpen? Moet ze niet eens gaan kijken op een andere school? Met knikkende poten/vinnen/vleugels stapt ze in het taxibusje van de spitsmuis/tapir/karekiet. Hebben ze daar ook zo’n lieve meester? En hoe moet het in de lente met haar kinderfeestje?

In een kijkdoos vol dieren, gevoelige snaren en goede bedoelingen maakt Theater Artemis van hele gewone dingen een dromerige ‘musical’. Een fabelachtige voorstelling met live zang en muziek over intern begeleiders, badmintonnen en net even anders zijn.

Dieren Dresscode
Kom in je favoriete dieren-onesie, breng je liefste knuffel mee of verzin zelfs iets origineels met het thema ‘dier’!

Jetse Batelaan is winnaar van de Zilveren Leeuw voor Theater op de Biënnale van Venetië 2019Credits:
Regie: Jetse Batelaan
Spel/zang: Sieger Baljon, Tjebbe Roelofs, Anneke Sluiters,
Nimuë Walraven
Stem: Leny Breederveld
Muziek: Keimpe de Jong
Kostuums: Liesbet Swings
Scenografie: Marloes en Wikke
Lichtontwerp: Bart van den Heuvel
Met dank aan: Arjen de Leeuw, Tg Oostpool

Try-out: vr 7 feb
Première: za 8 feb

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!