Kids Only: Engel 8+ - Dennis Bots

Kom naar de film met alleen je vrienden, broer of zus. Je ouders moeten maar iets anders gaan doen! Want op di 18 augustus zijn alleen kinderen welkom bij de film Engel. De film begint om 18.40 uur en duurt tot ongeveer 20.15 uur.

Over de film
Engel is een onzeker meisje dat maar moeilijk nee kan zeggen en graag thuis is. Thuis voelt voor haar vertrouwd, met haar knappe koppen van ouders, haar lieve kat Saturnus en de gekke oom Tobias, die oppast als haar ouders naar een congres gaan. Op een dag, onderweg naar huis, gebeurt er iets vreemds: ze struikelt, bereidt zich voor op een harde val, maar ineens zweeft ze in een prachtige zeepbel. Als de zeepbel uit elkaar spat en engel verdwaasd op de grond ligt, ziet ze naast zich een prachtig zilveren klokje liggen. Al snel komt Engel erachter dat het klokje heel bijzonder is. Alles wat ze wenst, komt uit! Engel wordt ineens enorm populair maar of haar nieuwe leven haar ook echt gelukkig maakt?

Tip voor de ouders
Plof lekker neer op het terras voor een drankje, schuif aan in het restaurant voor een heerlijk rustig diner, of ga zelf naar de film. Klik hier voor het filmprogramma.


Regie: Dennis Bots
Cast: Barry Atsma, Isa Hoes, Kees Hulst, Ali Ben Horsting, Pim Muda, Liz Vergeer, Mila van Groeningen, Indira Flipse, Keesje Rietvelt, Bente Wallenburg, Thalia Perera, Yenthe Bos, Wolf Kerpel, Zidane Baddou, Luca Orlando, Sophie Brahma
Jaar: 2020
Land: Nederland
Speelduur: 95 minuten
Kijkwijzer: AL 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!