Kids Only / Jackie en Oopjen 8+

Kom naar de film met alleen je vrienden, broer of zus. Je ouders moeten maar iets anders gaan doen! Want op do 22 oktober zijn alleen kinderen welkom bij de film Jackie en Oopjen. De film begint om 18.20 uur en duurt tot ongeveer 19.50 uur.

Over de film
Tijdens een bezoekje aan het Rijksmuseum weet de 12-jarige Jackie niet wat haar overkomt: Rembrandts beroemde schilderij van Oopjen Coppit komt plotseling tot leven. Jackie neemt Oopjen stiekem mee naar huis, zodat ze samen op zoek kunnen naar het schilderij van het verloren zusje, maar dat is toch iets minder makkelijk dan gedacht. Oopjen, die inmiddels zo’n 400 jaar oud is, komt terecht in een wereld die ze niet kent en gedraagt zich als een ongeleid projectiel. Dat gaat natuurlijk helemaal fout!

Voor de ouders
Helaas is ons café-restaurant gesloten en is het niet mogelijk om wat te komen eten of drinken. Dus geniet thuis van de rust, of maak een mooie wandeling. Je loopt vanuit de Verkadefabriek zo naar de stad. Een rondje Bossche Broek is ook aan te raden. Rond 19.50 uur is de film afgelopen.

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!