Onward (NL) 6+

In een wereld vol mythische wezens die het vliegen en toveren zijn verleerd, gaan twee jonge elvenbroers op een bijzondere en avontuurlijke zoektocht naar magie.

De broers Ian en Barley Lightfoots zijn elven met blauwe haren en grote puntige oren. Ze wonen niet in elvenland, maar in een gewone Amerikaanse buitenwijk waar niet veel magie te vinden is. Ooit was magie er een wondermiddel, maar de tijden zijn veranderd. Technologische innovatie en commercie hebben de magie verdwenen. De ooit zo gracieuze eenhoorns plunderen nu vuilnisbakken als ordinaire meeuwen en centauren gebruiken liever een auto dan hun paardenbenen.

Onward is de nieuwe Disney en Pixar film geregisseerd door Dan Scanlon (Monsters University).

Recensies
★★★★ VPRO Cinema:
"Overtuigend, ontroerend en flink absurd avontuur"
★★★★ NRC: "Goede subtopper in de catalogus van Pixar"
★★★★ de Volkskrant: "Stoere, vermakelijke film die ook ontroert"

Alle kinderfilms worden in filmzaal 4 gedraaid, hier mag iedereen uit hetzelfde huishouden naast elkaar zitten. Dat is natuurlijk wel zo gezellig!Voor of na de film een hapje eten of drinken?.  
Reserveer een tafeltje voor lunch of diner.

Nieuw in de Verkadefabriek: de to go-bar
Je kunt hier voordat je naar de film gaat een drankje halen. Je mag je drankje mee de zaal in nemen. Neem je het afval na afloop weer mee naar buiten? De to go-bar is geopend van 10.45 tot 22.00 uur.

Even na- of bijkletsen in het café
Na de film is er altijd een plekje voor je vrij in het café. Om even na of bij te kletsen, met een biertje of wijntje. Je hoeft niet te reserveren, meld je na de film bij het café, dan zoeken we een leuke plek voor je uit.

We doen er alles aan om je een veilige en vertrouwde omgeving te bieden. Wist je bijvoorbeeld dat in onze zalen de lucht continu ververst wordt? Klik hier voor antwoord op vaak gestelde vragen.Regie: Dan Scanlon
Cast: Mattie Valk (Stem), Caroline Dijkhuizen (Stem)
Genre: Familiefilm
Land: VS, Nederlands gesproken
Jaartal: 2020
Tijdsduur: 103 minuten 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!