BonteHond - Pak 'm (3+) (afgelast)

  • Pak 'm (3+)
  • Pak 'm (3+)

De Verkadefabriek is tot en met zondag 31 mei gesloten. Wij volgen voor de ontwikkelingen rondom het Coronavirus de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, overheid, lokale GGD en gemeente. 

Kaartjes gekocht?
Je krijgt per mail bericht van ons met meer informatie.


Laat je meevoeren in een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren. 

Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duplo-niveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

Drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been, gaat de derde er mee heen. Genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep. 

In het fantasievolle decor wordt verstopt en weggedoken. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?

PAK’M is de opvolger van de peuterhit AaiPet die de afgelopen drie jaar meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg. Wederom met medemaker en componist Wim Conradi en acteur Dionisio Matias.

Recensies:

★★★★De Volkskrant:“De soundtrack van Wim Conradi is allesbepalend in een serie woordeloze achtervolgingen.”

Theaterkrant:“…net als in AaiPet, de vorige kleutervoorstelling voor de allerkleinsten van regisseur René Geerlings en Wim Conradi, is de timing van de spelers (Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias en Linda Zijl) perfect en betrekken zij waar maar even kan de kinderen in hun doldwaze jacht op de microfoon.”

Het Parool:"Regisseur René Geerlings weet hoe hij de kleintjes kan boeien (en niet alleen die)."Credits:
Regie: René Geerlings
Medemaker/soundtrack: Wim Conradi
Spel: Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias, Linda Zijl, Mathijs Mahler, Frankly Joe Maulany, Henke Tuinstra e.a. (in wisselende samenstelling)
Fotografie: Kamerich & Budwilowitz/EYES2 

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!