TG Graasland - Pfff 6+

  • Pfff 6+
  • Pfff 6+

UITVERKOCHTDe makers van Brrr (en de Sinterklaasvoorstelling Wachten op kado) komen met de voorstelling Pfff naar de Verkadefabriek. Een beeldend en absurdistisch verhaal over een oververhit dorpje dat sinds kort aan zee ligt. Het strand is nog nooit zo dichtbij geweest en nu er toch geen winters meer bestaan, is het dubbel lang genieten in de zomer.

Op een koude dag van 37 graden Celsius wordt het dorpje Middels door de burgemeester omgedoopt tot Inmiddels aan Zee. Meneer van Tiggelen voelt zich als een vis in het water. Letterlijk! Er beginnen namelijk al kieuwen achter zijn oren te groeien en tussen zijn tenen zitten vliezen.

Iedereen zweet, iedereen zwemt, iedereen zit onder de zonnebrand factor 70. Iedereen viert de zomer, maar hoe leuk is eeuwige zomer?

Ondertussen hoopt het plastic zich op het strand op. Het dreigt een monster te worden. Het beweegt, het sluipt, het kruipt langzaam het kleine dorpje in. Kunnen de bewoners van Inmiddels aan Zee het tij nog keren? 

Een zondag boordevol familie-activiteiten voor peuters, kleuters, grote en kleine kinderen en hun (groot)ouders. Kijk samen een toffe film of bezoek een mooie voorstelling. Vul je buikje bij het familiefilmontbijt of ga los aan de knutseltafel. Elke maand toveren we de Serre om in onze familie woonkamer!

Kom je ook?

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!