Shaun het Ruimteschaap plus kindercollege - Samen naar de Maan 8+

  • Samen naar de Maan 8+
  • Samen naar de Maan 8+

Sterrenwacht Halley uit Vinkel komt en geeft een kindercollege! Eerst kijken we de film Shaun het schaap: Het Ruimteschaap. Na de film geeft de Sterrenwacht een kindercollege en leren ze je van alles over de maan. Daarna gaan we het dak op om met telescopen naar de maan te kijken!

Bij sterrenwacht Halley bestuderen ze het hele universum door kleine, grote en gigantische telescopen. Overdag kijken ze er naar de zon (met speciale filters) en 's avonds gaan ze op zoek naar de maan, planeten en sterren. De sterrenwacht neemt telescopen mee voor op ons dak, zodat we na de film samen naar de maan kunnen kijken. Hopelijk is het niet bewolkt!

Shaun het schaap: Het Ruimteschaap
Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald. Wanneer er een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, besluit Shaun het Schaap Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden. Samen gaan ze op missie voordat een duistere organisatie haar gevangen kan nemen. 

Hoe ziet de avond eruit?
18.30 uur | We kijken de film Shaun het schaap: Het Ruimteschaap
20.00 uur | Het kindercollege over de maan begint
20.30 uur | We nemen een kijkje naar de maan met een telescoop op 't dak
20.50 uur | Klaar! Voor een keertje later naar bed ;) 

Ben je jonger dan 8 jaar? Kom dan naar Samen naar de maan 4+! Daar kijken we de film 'Solan & Ludwig gaan naar de maan', geeft de sterrenwacht een kindercollege speciaal voor jouw leeftijd en gaan we iets vroeger naar de maan kijken. Klik hier voor kaartjes.
KLIK HIER VOOR HET HERFSTVAKANTIE PROGRAMMA
Voor kinderen, groot of klein, is er de hele vakantie iets te doen!Foto sterrenwacht: Jack van de Vossenberg

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!