Célia Rivière - Vogelhuis Verhaaltjes 2+

Het is heerlijk om verhaaltjes voor te lezen. Maar het is nog veel leuker om te kijken en te luisteren! De illustraties van prachtige prentenboeken komen tot leven. Dit zijn negen verhaaltjes voor kinderen verzameld in 45 minuten geanimeerde beelden over vogeltjes die vliegen, fluiten, tsjilpen en die bijzondere avonturen beleven.

In deze heerlijke verhaaltjes maken we onder andere kennis met een verlegen vogeltje dat achterin een vrachtwagen achterblijft, met een nijlpaard die zijn bibs te groot vindt en met een pinguïn die het koud heeft. In een ander verhaal wordt Duimelijntje ontvoerd om te trouwen met een lelijke pad. Vervolgens leren we vijf rare vogels kennen; de ene was geperforeerd, de tweede was dubbelgevouwen, de derde was heel zacht, de andere altijd ondersteboven en de laatste totaal mislukt. Op een dag ontmoetten ze de perfecte!Voor of na de film een hapje eten of drinken?.  
Reserveer een tafeltje voor lunch of diner.

Nieuw in de Verkadefabriek: de to go-bar
Je kunt hier voordat je naar de film gaat een drankje halen. Je mag je drankje mee de zaal in nemen. Neem je het afval na afloop weer mee naar buiten? De to go-bar is geopend van 10.45 tot 22.00 uur.

Even na- of bijkletsen in het café
Na de film is er altijd een plekje voor je vrij in het café. Om even na of bij te kletsen, met een biertje of wijntje. Je hoeft niet te reserveren, meld je na de film bij het café, dan zoeken we een leuke plek voor je uit.

We doen er alles aan om je een veilige en vertrouwde omgeving te bieden. Wist je bijvoorbeeld dat in onze zalen de lucht continu ververst wordt? Klik hier voor antwoord op vaak gestelde vragen.Regie: Célia Rivière
Stemmen: Sem Thuis, Amber Beishuizen
Genre: Familiefilm
Land: Frankrijk
Jaartal: 2019
Tijdsduur: 45 minuten 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!