Sinterklaasvoorstelling TG Graasland - Wachten op kado 4+

  • Wachten op kado 4+
  • Wachten op kado 4+

Prijs: €9 / Kind of Supporter € 7,50

Er zijn nog kaartjes beschikbaar voor zaterdag 16.00 uur.

Let op: kaartjes reserveren voor deze voorstelling kan alleen telefonisch via 073 6 81 81 60 (maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 18.30 uur zaterdag vanaf 13.00 uur en zondag vanaf 11.00 uur)


Twee jaar geleden was deze waanzinnig leuke Sinterklaasvoorstelling al in de Verkadefabriek te zien, gelukkig zijn de punctuele mannen van de kado-machine weer terug! Want de machine die normaal stipt op tijd presentjes uit spuwt werkt niet meer. Het is de tijd van het jaar, hoor de wind waait door de bomen, er mag niks mis gaan…

Sokken moeten netjes samengevouwen in een klein doosje, een hoge hoed in een goocheldoos en een dinosaurus in een oude doos. Maar het enige dat uit de kado-machine komt is stof en een vreemd geluid, dat is moeilijk in te pakken.

Dit hebben de mannen nog nooit meegemaakt. Wat moeten ze doen? Staat er iets over in de handleiding? Moeten ze wachten op kadoos? Tegen alle bedrijfsregels in nemen ze, onzeker maar doelbewust, het heft in eigen hand. Als de kadoos niet naar hen komen, dan komen zij wel naar de kadoos. En er is haast bij, want 'hoor wie klopt daar kinderen'?

Over TG Graasland
Rutger Buiter (Vis à Vis) en Harold Schraven spelen een waanzinnig leuke Sinterklaasvoorstelling. Zij doen dat zoals TG Graasland ook hun vorige succesvoorstellingen Brrr en Dag Meneer van Dalen ten tonele bracht: Spraakmakend, maar woordeloos. Beeldschoon en hilarisch; vol muziek en humor.

Je bent gewaarschuwd: bij deze voorstelling lachen je ouders en grootouders net zo hard mee!

Wachten op kado is een voorstelling van TG Graasland in samenwerking met de Verkadefabriek.


 

 

Een zondag boordevol familie-activiteiten voor peuters, kleuters, grote en kleine kinderen en hun (groot)ouders. Kijk samen een toffe film of bezoek een mooie voorstelling. Vul je buikje bij het familiefilmontbijt of ga los aan de knutseltafel. Elke maand toveren we de Serre om in onze familie woonkamer!

Kom je ook?

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!