/ GROTE ZAAL

Bonte Hond - Wie deed het 6+ (afgelast)

  • Wie deed het 6+

De voorstelling kan helaas niet doorgaan. Kaartkopers ontvangen bericht.


 
Wie deed het is een groot mysterie, een raadsel dat uiteindelijk opgelost moet worden. We zijn allemaal detectives en de aanwijzingen liggen voor het oprapen. Het is tijd om goed op te letten en om verder te kijken dan je neus lang is!

Wie is die geheimzinnige man achter het gordijn in de kamer? En van wie is dit landhuis eigenlijk en is het wel echt? Mogen wij hier wel zijn? In een donkere kamer horen we een gil, het licht gaat aan en er ligt iemand op het kleed die -als niemand kijkt- opeens verdwijnt. Kortom, wie heeft wat gedaan en waarom, wanneer en waar?

Wie deed het is op een grappige manier spannend, raar en filosofisch. Want ook al denken wij doorgaans zeker te zijn van onze zaak is uiteindelijk niets wat het lijkt. Zelfs de voorstelling blijkt bij nader inzien anders dan dat de flyer beloofde. Een groot mysterie dus, een raadsel dat schreeuwt om een oplossing...

Over BonteHond
Je kent ze misschien van Pak ‘m, Niet huppelen, Echt/Nep of Pinda. BonteHond maakt theater voor iedereen, ook voor oudere kijkers. Want ze houden van stapelen van betekenissen. Zo ontstaat er een gelaagd bouwwerk dat je op verschillende niveaus kunt bekijken. Leuk voor de hele familie dus.


 

Een zondag boordevol familie-activiteiten voor peuters, kleuters, grote en kleine kinderen en hun (groot)ouders. Kijk samen een toffe film of bezoek een mooie voorstelling. Vul je buikje bij het familiefilmontbijt of ga los aan de knutseltafel. Elke maand toveren we de Serre om in onze familie woonkamer!

Kom je ook?

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!