De Stilte & Artvark - Bosch in bed

  • Bosch in bed
  • Bosch in bed
  • Bosch in bed
Saxofoonkwartet Artvark en dansgezelschap de Stilte brengen een wonderbaarlijke muziektheatervoorstelling waarin de fantasie van Jheronimus Bosch in klank en beeld tot leven komt. Met saxofoons die kunnen fluisteren, gillen en roezemoezen. En lichamen die moeiteloos transformeren van engelen in clowns. 
 
Vreemde kamergenoten, vage dokters, aardige verplegers en onverwacht bezoek… bomen die uit de lucht komen zeilen en een polonaise van engelen, boswachters, jagers, clowns, patiënten en bezoekers. Het is een bonte bedoening met prachtige dans en meeslepende muziek. Waarin verzinsels en echte gebeurtenissen niet van elkaar te onderscheiden zijn. Een beetje zoals de surrealistische schilderijen van Jheronimus Bosch. 
 
De dansers van De Stilte en de saxofonistenmannen van Artvark halen met hun gezamenlijke voorstelling alles uit de kast om de poorten naar je fantasie verder open te zetten. Bereid je voor op saxofoons die kunnen fluisteren, gillen en roezemoezen en lichamen die moeiteloos transformeren van engelen in clowns. 
 
Zie hier een korte reportage van Omroep Brabant over de voorstelling. 
 
Choreografie: Jack Timmermans
Muziek: Artvark: Bart Wirtz, Rolf Delfos, Mete Erker en Peter Broekhuizen 
Dansers:  Wiktoria Czakon, Gianmarco Stefanelli, Gleen Orlando Mardenborough, Mirella de Almeida Castagna, Kaïa Vercammen
Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!