Gary Andrews - Brandweerman Sam – Klaar voor actie! 4+

  • Brandweerman Sam – Klaar voor actie! 4+
  • Brandweerman Sam – Klaar voor actie! 4+
  • Brandweerman Sam – Klaar voor actie! 4+

Als een brandende oliewagen met volle snelheid richting Piekepolder rijdt, is Brandweerman Sam direct klaar voor een gedurfde reddingsactie. Mandy en Sarah filmen zijn redding en plaatsen het op hun nieuwe website Piekepolder Online. De video van Sams heldendaad gaat viraal en wordt ook opgemerkt door een beroemde Hollywood regisseur.

Hij wil dat Sam de hoofdrol gaat spelen in zijn nieuwe film. Alleen wil de jaloerse tegenspeler van Sam deze rol ook en heeft er alles voor over om het van Sam af te pakken. Tijdens het filmen gebeuren er plotseling allemaal ongelukjes waarbij Sam gewond had kunnen raken. Daarom treft hij een aantal voorzorgsmaatregelen. Maar wanneer Sams tegenspeler het veiligheidslint van een vluchtauto doorknipt, vindt er een heel gevaarlijk ongeluk plaats. Alsof het allemaal niet erg genoeg is, lijkt het ook alsof het de schuld van Sam is. Mag Brandweerman Sam de film nog afmaken en komen Sarah en Mandy erachter wiens schuld het echt is?


WE VIEREN DE HERFSTVAKANTIE!
za 13 t/m zo 21 oktober

Voor kinderen, klein of groot, is er de hele vakantie wat te doen in de Verkadefabriek. Theater, Film, Dans en Workshops. Schuif de hele week aan bij de knutseltafel of bezoek de mini bios van Go Short in de gang.

Klik hier om te zien wat er allemaal te doen is! 

Regie: Gary Andrews 
Cast: Stan Limburg, Jelle Amersfoort, Simon Zwiers, Hildegard van Nylen
Genre: Animatie/ kinderfilm
Jaartal: 2018
Land: VK
Tijdsduur: 60 minuten
Kijkwijzer: AL

Speeltijden