Meneer Monster - De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen 5+

  • De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen 5+
  • De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen 5+
  • De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen 5+

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Dit seizoen zet Meneer Monster samen met het Australische CDP Theatre Producers zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. In 2018 werd de voorstelling bekroond met de Zapp Theaterprijs, dé theaterprijs voor de beste jeugdvoorstelling - door kinderen zelf gekozen.

Recensies

★★★★★ Theaterparadijs: "Dit soort kronkels, losgeslagen creativiteit, bijgefantaseerdtastisch decor, energieke acteurs en hilarische gebeurtenissen maken deze voorstelling echt Waanzinnig! Laat de vindingrijke chaos dus maar beginnen."

★★★★ Theaterkrant: "In de voorstelling heerst totale anarchie. Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit"
 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!