Chris Renaud - Huisdiergeheimen 2 6+

  • Huisdiergeheimen 2 6+
  • Huisdiergeheimen 2 6+
  • Huisdiergeheimen 2 6+

Huisdiergeheimen 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing.

Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

Geproduceerd door Chris Meledandri, de baas en oprichter van Illumination, samen met Janet Healy. Het scenario van Huisdiergeheimen 2 is net als het eerste deel geschreven door Brian Lynch (Minions) en de regie is wederom in handen van Chris Renaud (de Despicable Me-films, De Lorax en het Verdwenen Bos).Het is zomer en daar hoort natuurlijk een ijsje bij. Het liefst elke dag natuurlijk. Dat weten kinderen ook wel. En wij ook, daarom mogen alle kinderen die naar de film komen een gratis waterijsje ophalen in ons restaurant.Recensies

★★★ VPRO Cinema: ''Fraaie decors en voldoende leuke grapjes''

★★★ NRC: ''Even charmant en gemoedelijk als z’n voorganger''


Regie: Chris Renaud
Cast: Fedja van Huêt (Stem), Frank Lammers (Stem)
Genre: Animatie / Familiefilm
Land: VS
Jaartal: 2018
Tijdsduur: 86 min.
Kijkwijzer: 6+

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!