Sandor Jesse / Ute von Münchow-Pohl - Raafje met de rode sok 4+

Raafje veroorzaakt een regelrechte ramp wanneer hij met zijn zeepkist tegen de voorraadschuur botst, waarin het eten van de dieren in het bos ligt opgeslagen. Raafje moet alles op alles zetten om de zeepkistenrace te winnen en 100 goudstukken te verdienen om een nieuwe voorraad eten te kopen. 
 
Wanneer de brutale Raafje met de rode sok tegen de voorraadschuur botst is het grote paniek onder de dieren in het bos. De schuur was al niet zo stevig meer en wanneer Raafje en zijn vriend Eddie Beer even later een ladder verplaatsen, stort de schuur in. 
 
De voorraad eten rolt in de rivier en wordt door het water verzwolgen. De winter is in aantocht, maar zonder eten zullen de dieren het erg moeilijk krijgen. In het bos valt geen eten meer te oogsten. De dieren zullen naar de winkel moeten om eten te kopen. Maar dan heb je geld nodig, en hoe kom je aan geld? 
 

Het geluk is met Raafje. De bevers organiseren een zeepkistenrace door het bos. De winnaar krijgt 100 goudstukken. Dat is genoeg om een nieuwe voorraad eten te kopen! Maar dan moet Raafje wel de race winnen!

Recensies:

★★★ - De Volkskrant: “Lieve animatiefilm over acceptatie"Regie: Sandor Jesse, Ute von Münchow-Pohl 
Cast: Juliann Ubberge, Dennis Willekens
Genre: Animatie, familiefilm, avontuur
Land: Denemarken
Speelduur: 73 min. 
Release-datum: 20-04-2017
Kijkwijzer: :alleleeftijden:
Speeltijden