Leids Cabaretfestival - Finalistentour 2018

  • Finalistentour 2018
  • Finalistentour 2018

Juryprijswinnaar Farbod Moghaddam, publieksprijswinnaar Kasper van der Laan en het cabarettrio Jeroens Clan maken na een ijzersterke finale in de Leidse Schouwburg nog één keer een flinke ereronde.

De finalisten van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018 trekken het land in. Nu zonder de zenuwen van de finale in Leiden. Tijdens de Finalistentour 2018 krijg je de kans om zelf hun talent te ervaren. Ze doen de finaleavond namelijk integraal over!

Farbod Moghaddam (winnaar juryprijs) uit Den Haag speelt: Gelukstreffer
Uit het juryrapport: "Farbod heeft de jury bij elk optreden opnieuw ontroerd. Niemand anders dan hij kan ons dit verhaal vertellen. Hij heeft een eigen stem en een eigen blik op de wereld. Hij is goed in doordenkgrappen en zet het publiek vaak op het verkeerde been. Zijn show is intelligent, verrassend en hijzelf is 'heel erg schattig'."

Kasper van der Laan (winnaar publieksprijs) uit Amsterdam speelt: Gewapend Karton
Uit het juryrapport: "Als je Kasper op het podium ziet, weet je dat het klopt. (…) Zijn programma 'Gewapend karton' heeft vaart en snelle grappen. (…) Kasper weet ook op een behendige manier met het publiek om te gaan."

Jeroens Clan (Jip de Poorter, Bram Kroon en Matthias Tuns) uit Best speelt: Het gaat toch helemaal nergens meer over
Uit het juryrapport: "Ze weten ongelooflijk slim de zaal te bespelen en maken van hun half uur een feestje waarbij iedereen - dom of intelligent, randstad of provincie - is uitgenodigd. Alle smaken en meningen worden op deze manier prettig uitgespeeld en lichtvoetig op de hak genomen."
 

Speeltijden