Lenette van Dongen - Paradijskleier

  • Paradijskleier

Zij begint aan de try outs van een nieuw programma. NRC Handelsblad noemde het vorige “psychoanalytisch cabaret”'. Dus zit je tussen droom en werkelijkheid gevangen, uitgeput op de bank en weet je het allemaal niet meer, Lenette van Dongen zal jouw dromen op een hilarische wijze leren en je weer verliefd laten worden op je eigen werkelijkheid. Saai is het nieuwe spannend!

overvloedpassieonvoorwaardelijkeliefdeIKverderhogerbeterdoelenstellendroombaanZITultiemerelatiesOP
intensebelevinginzichthechtefamlilieDEwaardevolleBANKvriendschappengeweldigeMETkinderenideale
partneradembenemendenatuurEENwandelingbergenzeezonzeilenZAKgezondheidbalansblijeiCHIPS
YogadetoxverantwoordkokenENmeditatieperfecteconditiestiltewarmteplezierVOELvoldoeninggelukME
onvoorwaardelijkeliefdeKNUTovervloedsamenvoldaanbereikperfectie

* Dit is is een try-out

Recensies

Over Tegenwind:

★★★★ Algemeen Dagblad: Het allerbeste uit haar oeuvre Als een van de weinigen in het genre weet Lenette van Dongen haar publiek werkelijk mee te nemen in haar vertelling. Ze neemt de zaal in vertrouwen en schept een aangenaam soort intimiteit, waarin haar verhalen perfect gedijen.

★★★★ Het Parool: Misschien wel de beste conference van dit seizoen Tegenwind is de meest persoonlijke voorstelling die Van Dongen ooit maakte. En zonder twijfel haar beste sinds Nikè (2008). (…) Van Dongens blaknde gezondheid en geluk klosten van het podium af en bnlijven vervolgens in de zaal hangen. Het is fijn bij haar in de buurt te zijn. (…) 

★★★★ NRC: Lichttherapie bij een winterdepressie Dit is psychoanalytisch cabaret over de worsteling met de eigen identiteit. (…) Van Dongen is gescheiden, verhuisd van de stad naar een dorp en op haar 57ste gelukkiger dan ooit. Dat geluk wil ze delen en daarin slaagt ze volledig. Dit feelgoodcabaret heeft het effect van lichttherapie bij een winterdepressie. (…) 

★★★★ Dagblad van het Noorden: Onvoorwaardelijke overgave en hartstocht Een stevig, authentiek ogend zelfportret, waarin ze elementen van het cabaret mix met de fabuleus knap getypeerde scenes van een comédienne. (…) Energiek en explosief, met bruggetjes naar herkenning in een innemend naturel van glunderende observaties.

Speeltijden