Louise Korthals - Alles is er

  • Alles is er
  • Alles is er

Scherpe observaties, rake grappen, indringende liedjes.

In 2011 won ze het Amsterdams Kleinkunstfestival. Voor haar debuut ontving zij de Nederlandse cabaretprijs. Haar tweede kreeg een sterrenregen. De Volkskrant: “Louise Korthals is een megatalent.” Na haar uitstapje in een oudejaarsconference met Dolf Jansen gaat ze solo verder. Met haar derde. Alles is er. En dus gaat ze de confrontatie aan met... alles.

In Alles is er gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Of toch niet?

Recensies

★★★★★ de Telegraaf: “Wat een kracht, wat een oer … een mooi uitgebalanceerd dramatisch programma dat je van begin tot eind op het puntje van je stoel houdt. Louise Korthals bewijst dat ze tot de absolute cabarettop behoort.’’

★★★★ de Volkskrant: “...bewondering aan het einde van de kolkende rit”

★★★★ Trouw: “... natuurlijke flair en een groot zangtalent, waarmee ze je gemakkelijk inpakt.”

Het Parool: “Alles is er is, de beste en meest gedurfde voorstelling die Korthals tot nu toe maakte (...) een performance om je vingers bij af te likken.”
 Credits
Regie: Olivier Diepenhorst
Muziek o.l.v.: Erik Verwey
Foto's: Jaap Reedijk

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!