Lunch - Lunch

  • Lunch
  • Lunch

KOM JE ETEN? RESERVEER HIER JE TAFEL VOOR LUNCH
Dat kan hier. Kies voor het tijdsblok dat je voorkeur heeft. Alle tijdsblokken duren 1,5 uur.
In het bestelproces wordt €2,50 per reservering in rekening gebracht. Dit wordt van de restaurantrekening afgehaald. Een reservering maken voor dezelfde dag kan mits er nog plek is ook telefonisch, vanaf 11.00 uur via 073 681 81 70.
Reserveren kan voor maximaal 2 personen per tafel. Kom je met meerdere personen uit hetzelfde huishouden, dan kun je meerdere reserveringen plaatsen. Kom je met 4, dan reserveer je dus 2x voor 2. Wij zorgen er terplekke voor dat je bij elkaar kunt zitten.
Kom je niet uit hetzelfde huishouden? Ook dan mag je met 2 personen aan een tafel zitten, binnen 1,5 meter.

EN ALS DE ZON SCHIJNT?
Kom lekker op het terras(gras) zitten! Op het stenen gedeelte kun je eten (vanaf 11.00 uur op de dag zelf te reserveren via 073 681 81 70). Op het gras - waar we natuurlijk ook stoelen hebben neergezet - serveren we alleen drankjes. Je hoeft hiervoor niet te reserveren. Meld je bij aankomst in het restaurant, dan zoeken we een leuke plek voor je uit.

OPENINGSTIJDEN
We zijn blij je weer te zien. In het café-restaurant, op het terras, iedere dag.
Het restaurant en het terras zijn open van 11.00 tot 24.00 uur.


Je bezoek aan de Verkadefabriek is vanaf 1 juni iets anders dan je gewend bent. Hier lees je hoe we ervoor zorgen dat iedereen in een fijne en veilige omgeving films kan kijken en kan eten en drinken. 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!