Maas Theater & Dans - Boef 4+

Boef is een boevenavontuur voor kleuters. Wie is de echte boef? Wat is de juiste sluiptechniek en hoe kan je de politie helpen?

Twee houtje-touwtje-detectives geven een masterclass ‘boef’. Met fantasie, humor en slapstick brengen Lisa Groothof en Dwayne Toemere (eerder samen bij Maas in Eitje) een spannende whodunit. Met zwarte maskers, grappige (panto-)mimetechniek en simpele omdraaiingen nemen zij je mee in een eenvoudige puzzel.

Lisa Groothof vertelt
“Ik wilde een stoer avontuur maken voor kleuters. Mijn grootste inspiratiebron is mijn eigen kleuter en wat hij leuk en eng vindt. Hij houdt van stoeien en vechten en ik ook trouwens. Zelf geniet ik thuis op de bank erg van spannende films, die spanning zit ook in de voorstelling. En het leuke is: je hebt helemaal niks nodig.”

Dwayne Toemere vertelt ook
“Kleuters reageren tijdens een voorstelling open en eerlijk, daar kunnen wij als volwassenen veel van leren. Met ‘Boef’ gaan Lisa en ik op een hele doorzichtige manier in de huid van een boef kruipen. Met veel speelse energie nemen we de kinderen mee in onze wereld. Zonder dat er iets gestolen hoeft te worden, maar gewoon door te spelen.”
OP DE VERKADEFABRIEK KUN JE BOUWEN!
Van 2 t/m 5 januari bouw je voor en na je film- of theaterbezoek aan een LEGO® stadMet steentjes, wielen en poppetjes ontstaat er een nieuwe wereld vol kleur, creativiteit en gezelligheid. Laat je fantasie de vrije loop en maak samen de mooiste dingen. Op vertoon van je film- of theaterkaartje mag je de hele middag spelen.

Openingstijden
do 2 jan, 13.00 - 18.00 uur
vr 3 jan, 12.00 - 18.00 uur
za 4 jan, 13.00 - 18.00 uur
zo 5 jan, 12.00 - 17.00 uurCredits:
Concept / spel: Lisa Groothof, Dwayne Toemere
Met dank aan: Erwin Boschmans, Erwin Dörr, Dorien Folkers, Moniek Merkx, William Dashwood
Fotografie: Henk Claassen

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!