Magne van den Berg, René van 't Hof - Desiree (afgelast)

  • Desiree

Vanwege Covid in de directe omgeving van één van de acteurs, is het gezelschap genoodzaakt de repetities van Desiree stil te leggen. Geheel begrijpelijk willen ze geen risico nemen en volgen ze het protocol. Als gevolg hiervan is ook de tournee die dit najaar zou beginnen, uitgesteld. De voorstelling komt te vervallen, kaartkopers hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen. 


Twee broers proberen na de dood van hun moeder nader tot elkaar te komen, ondanks de grote afstand tussen hen. De jongste broer staat midden in het leven, de oudste trekt zich liever zoveel mogelijk terug. Een nieuwe voorstelling van prijswinnend theatermaker Magne van den Berg.

Hij woont alleen in het huis van hun overleden moeder, tussen haar spullen. Op een dag staat zijn broer met zijn nieuwe vrouw in de deuropening. Haar naam is Desiree. De vurig gewenste.

Magne van den Berg is een van de vaste makers bij Rudolphi Producties. Na vier succesvolle voorstellingen, waarvoor ze diverse prijzen won, werkt ze voor Desiree opnieuw samen met René van ’t Hof. Naast het schrijven van toneel maakt ze voorstellingen i.s.m. theatermaker Nicole Beutler (1:Songs, PIECE, Liefdesverklaring, Role Model, Liefdesverklaring (voor altijd)), en jeugdtheater i.s.m. Timothy de Gilde (Gender, Ka-Blamm, Game Over, God?).


Credits
Tekst: Magne van den Berg
Spel: René van ’t Hof, Bram Coopmans, Nimuë Walraven
Regie: Paul Knieriem
Dramaturgie: Janine Brogt
Vormgeving: Julian Maiwald
Kostuums: Bernadette Corstens
Foto: Caroline Bijl
in samenwerking met Het Nationale Theater
 

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!