Matzer Theaterproducties - De Ontbijtclub

  • De Ontbijtclub
De Ontbijtclub duikt de diepte in! En dus nodigen we ons publiek van harte uit om op vier zondagochtenden mee op reis te gaan. Op reis langs de thema’s, inspiratiebronnen en achtergronden die van belang zijn voor de voorstellingen die we dit seizoen spelen.
 
Wat was een belangrijke inspiratiebron voor Stil de tijd? Welke thema’s die 70 jaar geleden actueel waren voor de legendarische film, zijn ook nu nog van groot belang bij het maken van Naar Casablanca? En welke boodschap zit verscholen tussen de boobytraps en valstrikken in onze winterkomedie Alone@Home? Met ‘duikt de diepte in’ geven we een kijkje in de keuken, een blik in het brein van onze makers en belichten we – uiteraard met aansprekende en inspirerende gasten – de uiteenlopende thema’s.
 
De presentatie en samenstelling van dit seizoen zijn in handen van o.a. regisseur Michiel de Regt. Hij is vaste maker bij Orkater en regisseerde eerder onze voorstelling Oeroeg. Vanaf 2019 gaan we meer van hem horen bij MATZER. Via De Ontbijtclub stellen we Michiel graag vast aan je voor. Multitalent Lottie Hellingman treedt ook dit jaar op als muzikale sidekick/medepresentator. En natuurlijk staat er ook dit seizoen een smakelijk ontbijtje op je te wachten bij aanvang van iedere editie.
 
Deze Ontbijtclub te gast: Joke Hermsen
Tijdens deze eerste editie van het seizoen duiken we de diepte in rondom Stil de tijd. Te gast is dan schrijfster en filosofe Joke J. Hermsen. De succesvolle boeken ‘Stil de Tijd’ en ‘Kairos’ zijn van haar hand en vormden een belangrijke inspiratiebron voor de MATZER-voorstelling Stil de tijd, die nu in de theaters te zien is.

De volgende edities van De Ontbijtclub zijn op 16 december, 17 februari en 7 april

 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!