Matzer Theaterproducties - De Ontbijtclub

  • De Ontbijtclub
De Ontbijtclub duikt de diepte in! En dus nodigen we ons publiek van harte uit om op vier zondagochtenden mee op reis te gaan. Op reis langs de thema’s, inspiratiebronnen en achtergronden die van belang zijn voor de voorstellingen die we dit seizoen spelen.
 
Zondag 7 april opent De Ontbijtclub voor de laatste keer dit seizoen haar deuren. In de Clubzaal duiken presentatoren Michiel de Regt en Lottie Hellingman de diepte in rondom de aankomende Matzer voorstelling, Fort Europa. Een voorstelling naar een tekst van de Vlaamse schrijver Tom Lanoye, door Michiel de Regt vertaald voor in het theater.
 
Een inspirerende gast, live-muziek van Lottie Hellingman en Laurens Joënsen, een column van Peter De Graef en een smakelijk ontbijtje: de juiste ingrediënten voor een inhoudelijke én ontspannen zondagochtend. Je bent van harte welkom!
 
 
 
De presentatie en samenstelling van dit seizoen zijn in handen van o.a. regisseur Michiel de Regt. Hij is vaste maker bij Orkater en regisseerde eerder onze voorstelling Oeroeg. Vanaf 2019 gaan we meer van hem horen bij MATZER. Via De Ontbijtclub stellen we Michiel graag vast aan je voor. Multitalent Lottie Hellingman treedt ook dit jaar op als muzikale sidekick/medepresentator. En natuurlijk staat er ook dit seizoen een smakelijk ontbijtje op je te wachten bij aanvang van iedere editie.
Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!