/ GROTE ZAAL

Matzer - De Reuzenperzik

Roald Dahl’s klassieker De Reuzenperzik voor het eerst te zien in de Nederlandse theaters! Een muzikale en avontuurlijke familievoorstelling (7+), ontroerend en grappig, fantasierijk en spannend. Een ode aan de verbeelding voor jong en oud, want: alles wat je wil, dat kan je. Als je er maar in gelooft. 
 
In De Reuzenperzik groeit de jonge en eenzame James op bij zijn twee gemene tantes Spons en Spijker, nadat zijn ouders zijn verslonden door een ontsnapte neushoorn. Als hij van een vreemd oud mannetje een zakje magische groene krokodillentongen krijgt, verandert zijn leven radicaal. Hij komt terecht in een reuzenperzik en ontmoet daar allerlei levensgrote insecten, zoals een knorrig Lieveheersbeest, een ijdele Duizendpoot en een stille, maar o zo belangrijke Zijderups. Met hen gaat James op reis in de reuzenperzik, weg van zijn akelige tantes. Langs akkers en velden, over zee en door de lucht.

Maar waar gaat de reis naartoe? En wat doen die haaien, meeuwen en Wolkenmannen op hun avontuur? Een verhaal over het overwinnen van je angst voor het onbekende en het kiezen voor jezelf. En hoe dat kan leiden tot vriendschappen voor het leven.

Succesoptie za 30 jan 15.00 uur bijgeboekt!
Goed nieuws! Door het succes van deze voorstelling hebben we een extra vertoning op zaterdag 30 januari om 15.00 uur kunnen boeken. Joehoe!

Roald Dahl
Roald Dahl is met hart en ziel ambassadeur van het miskende kind in ons allemaal. Mis hem niet, deze voorstelling naar het boek van “de beste kinderboekenschrijver van de wereld” (VPRO-gids). Alle Knorren, bamdoedels en wormstaltige kneuten verzamelen!
Voor iedereen van 7 tot 107 jaar!

Credits
Tekst: Roald Dahl
Bewerking en regie: Madeleine Matzer
Spel: Marijn Klaver e.a.
Muziek: Helge Slikker
Komt dat zien€18,00
Normaalprijs€18,00
Kindprijs€10,00
Supporter€16,00
Speeltijden & Tickets
zo 21 jan