met proeverij - Goesting / Peuterpret 2+ / Storm

De kleine mag op schoot en het licht blijft een beetje aan zodat het niet te spannend is, dé ideale kennismaking met film. Speciaal voor Goesting gaan we na de film proeven!

Storm is 3 jaar oud. Hij verhuist met zijn Deense vader, Thaise moeder en kleine broer naar Bangkok. Daar is alles nieuw voor hem. De kinderen in de opvang spreken een taal die hij (nog) niet kent. Ze rijden door de stad in tuk-tuks. En met Nieuwjaar mag je elkaar natmaken met waterpistolen. Ook het eten verwondert hem. Ze eten hier heel andere dingen! Na deze betoverende korte documentaire voor de allerkleinsten, proeven we Thaise lekkernijen: bolletjes plakrijst, ananas en watermeloen en een gebakken sprinkhaan!

Omdat we de hapjes moeten voorbereiden is er een kans dat je geen kaartje meer kan kopen voor de film met proeven. Vindt je dat niet erg, dan kun je ook een kaartje kopen voor de film los.GOESTING MET DE FAMILIE


Proef de Verkadefabriek, de hele maand mei! Speciaal op hemelvaartsdag vieren we Goesting met de familie. Kom samen picknicken, film kijken en smullen van sprookjesactige of Thaise lekkernijen. Ben je de beste kleine koekenbakker van Den Bosch? Dan maak je do 30 mei ook nog eens kans op een filmbezoek met je hele klas!

Klik hier voor het programmaRegie: Kaspar Astrup Schröder
Genre: Documentaire
Jaartal: 2015
Land: Denemarken
Tijdsduur: 32 minuten
Kijkwijzer: AL

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!