Mugmetdegoudentand - Happy Hour (afgelast)

  • Happy Hour

Vanwege de aangescherpte maatregelen die het kabinet op 13 oktober heeft aangekondigd is mugmetdegoudentand genoodzaakt de voorstelling Happy Hour uit te stellen. De voorstelling komt op dit moment te vervallen, kaarthouders hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen.


Een komische en dramatische voorstelling over populistische mannen, gespeeld door drie actrices. Met een fijne cast die bestaat uit Lineke Rijxman (o.a. vorig jaar te zien in Seks(e)(n)), Malou Gorter (Borgen, Oogappels) en Rosa van Leeuwen (o.a. Wie is er bang voor Virgina Woolf, waarvoor ze een Colombina kreeg) belooft dit een mooie nieuwe Mugmetdegoudentand-voorstelling te worden.

Drie belangrijke mannen komen maandelijks bij elkaar in een exclusieve bar. Ze praten over het leven, over de wereld, en maken zich op om belangrijke beslissingen te nemen. Al gauw knallen de champagnekurken, jasjes gaan uit en de emoties lopen hoog op. Ze bespotten elkaar, troeven elkaar af, paaien elkaar, en slaan om zich heen. Alles mag gezegd en gedaan, een avond zonder belemmeringen. Het wachten is op de ontploffing. Maar wanneer komt die? Happy Hour is al bijna voorbij.

Met teksten van scenarioschrijver Franky Ribbens (Nachtrit, Penoza, Hollands Hoop), journaliste en columniste bij de Volkskrant Sheila Sitalsing en schrijver en theatermaker Rebekka de Wit (Heimat, Afhankelijkheidsverklaring).


Credits
Spel: Lineke Rijxman, Malou Gorter en Rosa van Leeuwen
Teksten: Franky Ribbens, Sheila Sitalsing en Rebekka de Wit
Eindregie: Lies Pauwels
 

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!