LAKSHMI - Adem

Lana Del Rey meets Massive Attack

Adem is een modern verhaal. Over twintiger zijn, meisje en vrouw zijn in een nu en dan mannenwereld. Over soms de held zijn maar vooral ook de antiheld, de underdogpositie waar je trots op bent maar stiekem toch altijd verlangt naar erkenning.

Lakshmi is gefascineerd door het constant sterke verlangen om perfect te zijn, tegelijkertijd betoverd door alles wat kraakt en schuurt. Deze contrasten bezingt ze in haar pop-noir nummers vol electro en klassieke elementen, gespeeld door haar muzikanten en versterkt door beelden.

In samenwerking met regisseur Vincent van den Elshout maakt zij een voorstelling waar ze het publiek een complete experience geeft wat muzikaal en visueel een onuitwisbare indruk maakt.

Recensies

Eric Corton:“Ik ben ervan overtuigd dat als Lakshmi in het theater staat, je er helemaal ingezogen wordt door haar muziek, performance en stem”

Algemeen Dagblad:"het optreden laat vooral horen hoe goed haar muziek gedijt in het theater [...] Adem is een contrastrijk spektakel met pittige elektronische tracks die de randen van theater opzoeken"Credits:
Fotografie: Tess Janssen

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!