/ THEATER ARTEMIS - beneden

November Music - Anne-Maartje Lemereis / Kenza Koutchoukali

  • Anne-Maartje Lemereis / Kenza Koutchoukali

Er was eens...een jonge vrouw die na de verkeerde man in een donker gat viel. En ze leefde nog lang en gelukkig. Einde. Dat klinkt helemaal niet als een sprookje. Het leven is ook geen sprookje. In deze korte, zwart-komische voorstelling maak je aan de hand van twaalf nieuwe liederen kennis met Stella. Zij is een jonge vrouw die krampachtig probeert te ontsnappen aan haar dagelijkse realiteit door te doen alsof ze een prinses is.

Al bladerend in haar levensboek stuit ze steeds weer op zwarte bladzijden. Hoe vindt Stella troost en geluk? Heeft ze daar eigenlijk wel een sprookje voor nodig? Een zangeres, pianist en violist bezingen in This is (not) a fairy tale duistere thema’s op een geestige manier. Verrassend muziektheater met rebellerende musici in een magisch decor.

Anne-Maartje Lemereis is een componist en pianist voor wie componeren en uitvoeren onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Met speels plezier maakt ze haar luisteraar deelgenoot van een eigen, frisse klankwereld. Eerder werkte ze al samen met Ensemble Vonk en Olga Vocaal Ensemble. Theater- en operaregisseur Kenza Koutchoukali werkte onder meer voor De Nationale Opera als aanstormend theatertalent. Tegenwoordig is ze betrokken bij Kameroperahuis in Zwolle. Haar eerste eigentijdse opera waar ze de regie over voerde was All Rise! van Jan-Peter de Graaff.

In samenwerking met Kameroperahuis ZwolleCredits
Anne-Maartje Lemereis - compositie, piano
Kenza Koutchoukali - regie
Vera Selhorst - scenografie
Eleftheria Lavdaki - kostuums
Merlijn Runia - zang
Eva Traa - viool
Anne-Maartje Lemereis - piano

NM Normaal€14,00
NM Supporter€11,00
Speeltijden & Tickets
za 9 nov

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!