/ CLUBZAAL

Jazz Factory - Anton Goudsmit e.a.

  • Anton Goudsmit e.a.

Vanaf 14 oktober gelden er nieuwe coronamaatregelen, waaronder een maximale groepsgrootte van 30 personen in de film en theaterzalen. De concerten van Anton Goudsmit gaan door, uiteraard voor maximaal 30 bezoekers.


Het is alweer ruim een decennium geleden dat Anton Goudsmit als gastspeler meedeed met een Nederlandse concertreeks van het Robin Nolan Trio. Bassist Arnoud van den Berg vond het de hoogste tijd om beide gitaarvirtuozen weer samen te brengen en na een reünie werd al snel besloten een vervolg te geven aan de samenwerking in de vorm van een nieuw album en een concertreeks.

Gypsyjazz legende Robin Nolan toert al meer dan een kwart eeuw met zijn trio de wereld over. Eerder stond hij al in de Jazz Factory met saxofonist Benjamin Herman. Over Robins eigenzinnige gitaarvertolkingen van de muziek van Django Reinhardt staken grootheden als George Harrison, Willie Nelson en Bill Wyman hun bewondering nooit onder stoelen of banken. Boy Edgar prijswinaar Anton Goudsmit houdt zich bezig met alles wat met jazz te maken heeft. Of hij nu in het café op de hoek speelt of in het Concertgebouw, hij is altijd inventief en verbaast elk publiek met zijn originele invallen en expressiviteit. Arnoud van den Berg maakt vanaf 2007 deel uit van het Robin Nolan Trio en speelt regelmatig met andere grootheden uit de gypsyjazz, zoals Jimmy en Stochelo Rosenberg.


Bezetting
Anton Goudsmit - gitaar
Robin Nolan - gitaar
Arnoud van den Berg - bas
 

Supporter€16,00
Normaalprijs€18,00
Speeltijden & Tickets

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!