Muzerije: Missie X-mas Band - Benefietconcert

MISSIE X-MAS IS UITVERKOCHT.

Op zondag 7 december staat De Muzerije in het teken van een wel erg bijzondere missie: Missie X-mas. In samenwerking met Stichting Voor Elkaar Aan De Slag vraagt De Muzerije middels een heus benefietconcert aandacht voor de minder bedeelde inwoners van de gemeente ’s-Hertogenbosch. 


LET OP: DIT CONCERT VINDT PLAATS IN DE MUZERIJE, HINTHAMERSTRAAT 74, 5211 MR 'S-HERTOGENBOSCH.

De deuren gaan open om 14.30 uur, tussen 15.00 en 18.00 uur zullen diverse lokale artiesten een muzikale invulling geven aan deze bijzondere middag. Op het programma staan o.a. Laura van den Elzen, Frank de Bie, Jony van Beers, Rianne Popelier, Linda Pelders, Nicole de Koning, Jeugdkoor de Fermaatjes, Vocal Group Sixties Sudden Impact, Bieke Wijnhoven en de Missie X-Mas Band: Paul Damen (leider, drums), Paul van de Ven (bas), Ferd Berger (gitaar), Wim Cooijmans (toetsen) en Jan-Willem van den Akker (vocals).

Het Missie X-mas Benefietconcert bijwonen en zo ook je steentje bijdragen? Koop je tickets online door hier rechts (op het tijdstip) te klikken.
Koop je je kaarten in de voorverkoop , dan krijg je er ook nog eens een gratis Missie X-mas cd bij!Tickets aan de deur kosten € 7,50.

De gehele opbrengst van het Benefietconcert komt ten goede aan het project Missie X-mas van Stichting VEADS.
Het Missie X-mas benefietconcert wordt mede mogelijk gemaakt door De Muzerije, Boschtion Media, DPD Nederland B.V. en Lopital Nederland B.V.

Speeltijden