Blue Room Sessions - Carter Sampson Trio (USA)

  • Carter Sampson Trio (USA)
  • Carter Sampson Trio (USA)

Red boots, aparte bril, maar bovenal unieke stem en mooie composities

Carter Sampson is een singer-songwriter uit Oklahoma City in Oklahoma. Eerder was ze op ons podium tijdens het Hidden Agenda-kerstprogramma in 2017 en één keer met haar eigen trio in 2018. The Queen of Oklahoma is weer terug in The Blue Room Sessions.

Carter geeft een enorm aantal optredens per jaar, soms wel meer dan 200, onder andere op festivals, en heeft daarnaast prestigieuze prijzen in de wacht gesleept. 

In 2016 bracht Carter Sampson het album Wilder Side uit en oogstte daarmee veel succes in de vakpers en op de podia. Het album bevat zowel prachtige ballads als uptempo-nummers. De songs worden gekenmerkt door teksten die ze vanuit haar eigen beleving schreef. Haar zang is herkenbaar met een mooie rauwe rand.

Lucky
In 2018 verscheen het nieuwe album Lucky. Het album bevat grotendeels eigen nummers. Ook hier is er weer een variatie tussen ballads en uptempo-werk. Een opvallend nummer op het album is Rattelesnake Kate,een door Carter geschreven nummer op basis van een waargebeurd verhaal, dat ze ook graag op het podium vertelt. Het album sluit af met de klassieker Queen of The Silver Dollar, geschreven door Shel Silverstein en eerder uitgebracht door Emmylou Harris. 

We kijken uit naar een derde optreden van Carter Sampson in The Blue Room Sessions.

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!