/ GROTE ZAAL

Afgelast | Te Gast: Muziekvereniging TOG Berlicum - Celebrating John Williams (afgelast)

  • Celebrating John Williams

De Verkadefabriek is tot en met zondag 31 mei gesloten. Wij volgen voor de ontwikkelingen rondom het Coronavirus de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, overheid, lokale GGD en gemeente.

Kaartjes gekocht?
Je krijgt per mail bericht van ons met meer informatie.

Nieuwe datum
11 april 2021Alle grote films hebben met elkaar gemeen dat de muziek perfect past bij de sfeer van de film. Een van de grootste componisten is John Williams (New York, 1932). Naast componist, dirigent en arrangeur speelt hij piano, trompet, trombone en klarinet. In 1951 begon hij met componeren voor de band van de US Airforce. John Williams schreef de muziek voor meer dan 100 films, waaronder vele klassiekers van regisseur Steven Spielberg.

Op zondagmiddag 5 april geeft muziekvereniging TOG uit Berlicum een filmconcert in de Verkadefabriek met als naam "Celebrating John Williams". Op het programma staat onder meer muziek uit de films Indiana Jones, Star Wars, Saving Private Ryan, JFK, Captain Hook, Jurassic Park, Schindler’s List en Seven years in Tibet.

Tijdens de muziek worden sfeerfoto’s uit deze films getoond. Het orkest staat onder leiding van dirigent Jan Gerrit Adema. 


Deze voorstelling maakt geen onderdeel uit van de reguliere programmering van de Verkadefabriek

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!