Blue Room Sessions - Frazey Ford + band (afgelast)

De Verkadefabriek is tot en met zondag 31 mei gesloten. Wij volgen voor de ontwikkelingen rondom het Coronavirus de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, overheid, lokale GGD en gemeente. 

 

Kaartjes gekocht?
Je krijgt per mail bericht van ons met meer informatie.


Voor de tweede keer in de geschiedenis van The Blue Room Sessions hebben we een concert in de Grote Zaal.

Deze keer hebben we niemand minder dan Frazey Ford met haar begeleidingsband. Dat is redelijk uniek te noemen als je bedenkt dat Frazey voornamelijk optreedt in de grotere zalen in Nederland waar vaak 800 mensen of meer in gaan en dan ook nog staand. Wij bieden een kleinschalig seated concert voor niet meer dan 300 personen. Een prachtige gelegenheid om Frazey op deze manier te bekijken en beluisteren!

Frazey Ford werd bekend vanwege haar bijdrage in het Canadese supertrio The Be Good Tanyas. Haar eerste soloalbum was ‘Obadiah’ en daarmee maakte ze al een verpletterende indruk op het helaas verdwenen Blue Highways festival in Utrecht. Haar tweede album ‘Indian Ocean’ kreeg louter bijzonder lovende reviews in de vakpers. Het album werd opgenomen in Memphis in de studio van de legendarische Al Green. Zijn invoeden zijn duidelijk te horen door de inbreng van de Al Green Band, compleet met fantastische blazerssectie. Menno Pot schreef in de Volkskrant over haar album Indian Ocean: “Frazey Ford zingt haar liedjes rechtstreeks je hart binnen”. En dat doet ze zeker ook tijdens haar live-optredens. Die live-optredens van maken een onuitwisbare indruk.

In najaar 2019 wordt het nieuwe album van Frazey verwacht. Daar gaan we dus zeker de nodige songs van horen tijdens haar optreden in The Blue Room Sessions.

We rekenen op veel belangstelling dus ons advies is om er snel bij te zijn!
 

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!