B-Movie Orchestra - Jazz Factory

De Verkadefabriek goez jazz!
 Twee zondagmiddagen per maand verandert de Clubzaal in een intieme, sfeervolle club met jazz in alle soorten, maten en maatsoorten: Jazz Factory. Met op 6 maart: B-Movie Orchestra.

Lekker fout, goedfout of heerlijk fout? B-films vormen de rode draad bij optredens van het B-Movie Orchestra dat een onweerstaanbare mix brengt van misdaad, erotiek en suspense met jazz, funk en soul. De band is al jaren huisorkest bij De Wereld Draait Door en brengt begin 2016 een nieuwe plaat uit.

B-Movie Orchestra staat op het podium met een batterij aan blazers, een denderende ritmesectie en de zangeressen van de Cinematic Fever Girls. En op de achtergrond nemen ze cowboys, detectives, monsters en allerlei andere net-niet-helden van het witte doek mee.

Voor- en naprogramma
Bazz Mattie is niet alleen bandleider en drummer van het orchestra, maar ook hartstochtelijk pleitbezorger van de B-film. Daarom organiseert hij rondom de concerten van B-Movie Orchestra een voor- en naprogramma voor alle concertbezoekers die daar interesse in hebben. Uiteraard kun je ook alleen voor het concert kiezen. De volledige middag ziet er als volgt uit:

14.15 uur - B-film gastcollege door Michael Helmerhorst
15.00 uur - B-Movie Orchestra concert
16.45 uur - B-Movie Bingo door Schokkend Nieuws o.l.v. Eric van der Woude
(zaal open 14.00 uur)


Volgende Jazz Factory's

20  mrt: Toon Tellegen en Het Wisselend Toonkwintet
apr:  Gideon van Gelder Quartet & Lilian Vieira
17  apr: Tingvall (ZWE/DL)
30 apr:  Peter Beets Trio & Ruben Hein
Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!