Blue Room Sessions - Judy Blank

  • Judy Blank

We hebben op 6 oktober ontheffing gekregen van de veiligheidsregio Brabant-Noord. Dat betekent dat er maximaal 250 bezoekers in de zaal mogen, met 1,5 meter afstand. De capaciteit in de zalen is daarmee hetzelfde als voor de nieuwe maatregelen. Daar zijn we heel erg blij mee!

Doordat we eerder geen ontheffing zouden krijgen, hebben we in de tussentijd een paar voorstellingen moeten afzeggen of aanpassen. Beide optredens van Judy Blank (19.30 en 21.30 uur) gaan door, maar steeds voor 30 bezoekers. Enkele kaarthouders worden verplaatst van het vroege optreden naar het optreden om 21.30 uur. Alle kaarthouders krijgen van ons persoonlijk bericht.


Judy Blank is een nog jong Nederlands talent uit Utrecht. Ze nam deel aan De beste singer-songwriter van Nederland in 2013 en werd daar tweede achter Michael Prins. Daarna breekt er voor Judy een turbulente periode aan met optredens op festivals, zoals Pinkpop, Lowlands en het North Sea Jazz Festival. Ze trekt daarbij de aandacht van Seasick Steve. Ze treedt een keer samen met hem op en verzorgt ook zijn voorprogramma.

Judy slaat na een aantal jaar een wat andere weg in. Dat heeft vooral te maken met haar Amerika-reizen, waar ze beïnvloed wordt door Americana-artiesten uit Austin en Nashville. Judy’s muziek krijgt hierdoor fijne country- en Americana-invloeden.

In 2018 wordt haar single Mary Jane uitgeroepen tot NPO Radio 2 topsong. Het album waarop de ‘nieuwe’ Judy Blank te horen is, heet Morning Sun. Het album is opgenomen met producer Chris Taylor die ook werkte voor onder andere The Wood Brothers en Miranda Lambert. De opnamen vonden plaats in de Southern Ground Studio’s in Nashville. In 2019 had Judy ook een aantal optredens op het prestigieuze Americana Fest in Nashville.
Judy treedt op 6 oktober op met Stefan Wolfs (gitaar en pedal-steel).
 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!