Blue Room Sessions - Kit Hawes, Blythe Pepino, Sam Brookes (afgelast)

  • Kit Hawes, Blythe Pepino, Sam Brookes

AFGELAST

Op 20 oktober zouden Kit Hawes, Blythe Pepino, Sam Brookes uit Engeland komen om in de Clubzaal te komen spelen. I.v.m. de Corona situatie in Engeland hebben ze helaas hun gehele Europese tour geannuleerd. Heb je een kaartje voor deze voorstelling dan krijg je binnenkort een mailtje.Kit Hawes, Blythe Pepino, Sam Brookes traden vorig jaar in Nederland op met het John Martyn-project. Dit was een hommage aan deze in 2009 overleden Britse singer-songwriter en gitarist in het folkgenre. Kit, Blythe en Sam zullen bij hun optreden ook weer een aantal Martyn-nummers ten gehore brengen, maar daarnaast spelen ze ook eigen werk.

Gitarist Kit Hawes speelde al eerder in The Blue Room Sessions, samen met Aaron Catlow. Kit beschikt over een uitzonderlijke gitaartechniek die bij vlagen doet denken aan Richard Thompson. Naast pure folk draait Kit zijn hand niet om voor andere muziekstijlen zoals Jazz-Swing à la Django Reinhardt.

Blythe Pepino ie een singer-songwriter met een prachtig stemgeluid. Naast muzikant is ze ook activiste op klimaatgebied. Ze kiest ervoor zelf geen kinderen te nemen als antwoord op de klimaatcrisis zonder daarvoor anderen te veroordelen.

Sam Brooks is een uit Londen afkomstige singer-songwriter. Zijn muziekstijl is beïnvloed door de legendarische Tim Buckley. Zijn stemgeluid klinkt puur en hij bereikt er maar liefst vier octaven mee.
 

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!