/ DIVERSE LOCATIES

November Music - KunstmuziekRoute

  • KunstmuziekRoute

Te voet of toch maar met de fiets? Het is één van de vele dilemma’s waarvoor je komt te staan tijdens de ‘traditionele’ KunstmuziekRoute van November Music. Prachtige locaties in de Bossche binnenstad openen tussen 11.30 en 18.00 uur hun deuren voor de concerten. Met één kaartje heb je keuze uit zo’n 25 zeer gevarieerde concerten en performances.

Daarbij stel je zelf je programma samen. Vrijwel alle concerten worden worden meerdere keren uitgevoerd om de keuzes makkelijker te maken. Verder zijn de concerten onder gebracht in routes: dit zijn slechts suggesties.

HOE WERKT HET?
Kaartjes voor de KunstmuziekRoute kun je op de dag zelf omwisselen voor een polsbandje op één van de concert- locaties. Dit polsbandje geeft toegang tot alle concerten van de KunstmuziekRoute. Voor elk concert geldt een maximum aantal toeschouwers. Zorg dus dat je niet te laat bij een locatie aankomt, want VOL IS VOL. Verder is het mogelijk om een polsbandje aan de deur van een concertlocatie te kopen.

Tijdens de KunstmuziekRoute 2019 zijn er concerten van Eric Vloeimans, Michel van der Aa, Remy van Kesteren, Maya Youssef, Evan Parker en velen anderen...

EEN OVERZICHT VAN ALLE CONCERTEN VIND JE HIER

NM Normaal€22,00
NM Supporter€19,00
Speeltijden & Tickets
zo 3 nov

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!