Marlijn Weerdenburg - Marlijn zingt (première)

Van solo tot de hoofdrol in Soldaat van Oranje. Van presentatrice tot actrice. Van verschillende theaterproducties tot een première in de Verkadefabriek. Marlijn gaat terug naar haar allergrootste levensbehoefte: zingen.

Ze heeft haar lievelingsmuzikanten en -schrijvers gevraagd haar te helpen, wat heeft geresulteerd in prachtige Nederlandstalige teksten en muziek van o.a. Paul de Munnik, Herman van Veen, Bertolf, Daniel Lohues, Izaline Calister en Renske Taminiau. 

Een openhartige voorstelling waarin Marlijn zingt en vertelt over het leven; hoe het moederschap haar richting en kracht gaf en hoe de ziekte van haar vader haar hele wereld op z’n kop zette. Ze speelt samen met een driekoppige band om haar te ondersteunen. 

Over Marlijn
Marlijn studeerde af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie en aan de opleiding muziektheater van het Brabants Conservatorium in Tilburg. Tijdens en na haar studie, deed ze ruime theaterervaring op waarbij ze samenwerkte met onder andere Herman van Veen, Adelheid Roosen, Marcus Azzini en Paul de Munnik. Ze werd presentatrice, actrice en staat nu met haar eigen voorstelling in de Verkadefabriek.Credits:
Regie: Paul de Munnik
Piano: Patrick van Hèrrikhuyzen
Gitaar: Bernard Gepken
Bas: Judith Renkema

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!