/ CLUBZAAL

Blue Room Sessions - Martha Fields Band (USA/Fr)

Spetterende roots en country met invloeden uit de Appalachen

Twee keer eerder was Martha Fields al te zien in The Blue Room Sessions. De eerste keer met een 4-koppige band. De tweede keer met een trio. Nu komt ze met haar complete 5-koppige formatie naar de Clubzaal.

Martha Fields is een in Texas wonende singer-songwriter die ook wel bekend staat onder de naam Texas Martha. Haar roots liggen echter meer naar het oosten in het Appalachengebied van Kentucky en West-Virginia. Haar songs zijn krachtig gecomponeerd en vinden vaak hun oorsprong in familieverhalen van ouders en grootouders in Appalachia.

Haar optredens worden gekenmerkt door energie, vitaliteit, een zekere mate van zelfspot en een tikje humor. Samen met Franse topmuzikanten toert ze door Europa. In 2017 trad Martha, samen met snarenvirtuoos Manu Bertrand, op bij Roots in Heusden. Ze brengt op 22 juni behalve Manu (dobro, banjo, mandoline en pedal steel) nog vier andere Franse toppers mee. Namelijk Urbain Lambert (gitaar), Serge Samyn (contrabas), Denis Bielsa (drums) en Olivier Leclerc (fiddle). Verwacht niet alleen een vol podium, maar ook een avond vol muzikaliteit en dynamiek! 

Normaalprijs€20,00
Speeltijden & Tickets

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!