Blue Room Sessions - Martha Fields Trio

Vanaf 14 oktober gelden nieuwe coronamaatregelen, waaronder een maximale groepsgrootte van 30 personen in de film en theaterzalen. We moeten daardoor een aantal voorstellingen verplaatsen of annuleren. Dat geldt niet voor de concerten van Martha Fields Trio, deze gaan allebei door!


Martha Fields woont momenteel in Frankrijk, maar is een uit Texas afkomstige singer-songwriter die ook wel bekend staat onder de naam Texas Martha. Haar roots liggen echter meer naar het oosten in het Appalachengebied van Kentucky en West-Virginia. Haar album Southern White Lies kreeg lovende kritieken en scoorde hoog in de Euro-Americana Charts. Ook haar tweede album Dancing Shadows trok veel positieve aandacht.

Martha’s songs zijn krachtig gecomponeerd en vinden vaak hun oorsprong in familieverhalen van ouders en grootouders in Appalachia. De teksten zijn niet zomaar bedacht, maar putten uit “The real life” van Martha’s jeugd en voorouders. Podiumoptredens van Martha worden gekenmerkt door energie, vitaliteit, een zekere mate van zelfspot en humor. Martha Fields werk samen met een aantal Franse muzikanten, waarmee ze door Europa toert. Bij dit concert zal Martha begeleid worden door snarenvirtuoos Manu Bertrand op dobro, banjo en mandoline en gitarist Urbain Lambert.

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!