Blue Room Sessions - Martyn Joseph (UK)

Doorleefde songs en intense performance van deze troubadour uit Wales

Martyn Joseph is een singer-songwriter uit Cardiff, Wales. In 2016 was hij al in de Blue Room Sessions te horen. Martyn maakt muziek die doet denken aan artiesten als Billy Bragg, Luka Bloom en Bruce Cockburn.

Bijzonder aan de optredens van Martyn is dat hij ieder optreden voor de volle 100% gaat. Zijn live-concerten worden daarom door veel mensen omschreven als één van de beste live-ervaringen die ze ooit meegemaakt hebben. Zijn uitstraling, enthousiasme, humor en engagement zullen je raken. Zijn muziek komt recht uit het hart. Soms over onrechtvaardigheden en onwenselijkheden maar ook over de schoonheid, de liefde en de mooie dingen in het leven.

Martyn Joseph heeft een groot aantal albums uitgebracht onder. Zijn nieuwste album Here Come The Young (2019) verhaalt over een jonge generatie die genoeg heeft van ellende, oorlogen, racisme en opwarming van de aarde. De teksten zijn soms grimmig, maar er straalt altijd hoop naar een betere toekomst doorheen. We verheugen ons op dit tweede optreden van Martyn Joseph in de Clubzaal. 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!