IVC - The World Keeps On Singing. - Mozart Concert

Na een week hard werken laten de 8 deelnemers en de 3 masters het resultaat horen. Een avond met muziek van Wolfgang Amadeus Mozart en met toelichting van de masters Vesselina Kasarova, Roberta Alexander en Thomas Oliemans.

In dit concert klinken onder andere aria’s van Konstanze uit de Entführung aus dem Sérail, van Cherubino uit Le Nozze di Figaro, de concertaria Vado ma dove en het duet van Donna Anna en Don Ottavio uit Don Giovanni. De deelnemers worden begeleid door Strijkkwartet phiharmonie zuidnederland en de pianisten Hans Eijsackers en Jan-Paul Grijpink. Regie: Frans Willem de Haas.

Klik hier voor meer informatie.
Klik hier voor kaarten. 
 IVC – The world keeps on singing
Het Internationaal Vocalisten Concours organiseert dit najaar Mozart Masterclass & More met drie masters: mezzosopraan Vesselina Kasarova, sopraan Roberta Alexander en bariton Thomas Oliemans. Zij werken met een aantal solisten aan werk van Wolfgang Amadeus Mozart. Daarnaast zullen professionals zoals Manuel Brug (opera-journalist Die Welt), Rosemary Joshua (De Nationale Opera Studio) en Joan Matabosch (Teatro Real Madrid) met de deelnemers over de toekomst van hun vak spreken via online videocalls. De masterclass deelnemers eindigen hun cursusweek met een concert op 3 december, in samenwerking met Strijkkwartet philharmonie zuidnederland en de pianisten Hans Eijsackers en Jan-Paul Grijpink. Sopraan Eva-Maria Westbroek, Strijkkwartet philharmonie zuidnederland en Hans Eijsackers sluiten IVC- The world keeps on singing af met een concert op 4 december. Op het programma staan Hector Berlioz’ Les nuits d’été en Canciones castellanas van Jésus Guridi.

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!