Thijs Borsten daagt uit! - Nathalie Makoma & Levi Silvanie

Pianist/componist Thijs Borsten daagt opnieuw drie keer gelauwerde artiesten uit de confrontatie aan te gaan. Met elkaar en met zichzelf. Buiten hun comfort zones. Drie avonden grandioze muzikale ontdekkingstochten. Die telkens weer tot verrassende en sfeervolle verbintenissen leiden. Vanavond: Nathalie Makoma & Levi Silvanie.

Nathalie is een zangeres met Afrikaanse roots die als een diva over het podium kan heersen. In Nederland kennen we haar nog van de zinderende Idols-finale waarin ze uiteindelijk tweede werd. Hoe houdt die zich staande tegen Levi, een jonge Antilliaanse singersongwriter met een heerlijke stem en timing die nog altijd in Willemstad het Caribische nachtleven van tropische klanken voorziet?

Nathalie Makoma is een podiumdier met een verhaal. In Nederland kennen we haar nog van de zinderende Idols finale waarin ze uiteindelijk tweede werd. Maar Nathalie is meer dan die energieke diva met de onnavolgbare stem. Tegelijkertijd is ze een ingetogen, haast verlegen persoonlijkheid. Pas op het podium verandert ze in iemand die alles durft.

Levi Silvanie groeide als echte Antilliaan op met gospel en jazz muziek. Hij was al op zijn twaalfde de vaste drummer van Duo Gleva. Sindsdien toert hij met zijn ouders door het Caribisch gebied. Sinds 2002 woont hij weer in Willemstad om zelf muziek te kunnen schrijven en zijn gevoelens om te zetten in Caribische klanken.

 

Speeltijden