Spinvis - Oog in oog

  • Oog in oog

De wereld houdt zijn adem in. Maar hoe lang kun je je adem inhouden? Na maanden ademen Spinvis en Saartje Van Camp uit. En dat uitademen
doen ze met de voorstelling Oog in oog.

Twee reizigers kijken uit het raam, oog in oog met een steeds veranderend landschap. Maar wat verandert er? De reiziger of het landschap? En waar bevinden ze zich eigenlijk? Een muziekvoorstelling, eindelijk weer oog in oog met echt publiek, gespeeld op een waaier van instrumenten, tot de rand gevuld met liedjes uit alle periodes uit het oeuvre van Spinvis.
Welkom terug!

Over zijn theaterconcert Trein/Vuur/Dageraad schreef:
★★★★★ de Volkskrant: Staande ovatie…voor een avond die schitterde met deschoonheid van tedere wijsheid.
★★★★ NRC: 'Originele en eigenzinnige Spinvis…klassiekers zijn fris gearrangeerd…nieuwe nummers zijn juwelen van inventiviteit…unieke stem in
Nederlandse popmuziek.’

★★★★ Theaterkrant.nl: 'strak gespeeld…uitvoeringen zijn overweldigend…Deze voorstelling drijft op de voortstuwende klanken van Spinvis’ muziek, op de sfeervolle arrangementen en het bijzonder podiumbeeld. Zij maken Trein/Vuur/Dageraad tot een wondermooie performance.’

Spinvis heeft in de loop der jaren diverse prijzen ontvangen, waaronder de Popprijs, de Zilveren Harp, de Annie M.G. Schmidtprijs en de Johnny van Doornprijs.

Credits:
Met en door: Spinvis en Saartje Van Camp
Techniek: Niels Jonker
Illustratie: Spinvis


Veilig naar het theater
We hebben de theaterzaal zo ingericht dat je naast elkaar kunt zitten én zelf je stoel kunt uitkiezen. Kom je met een iemand van buiten je eigen huishouden, dan kun je kiezen voor ‘solozitjes’.


Verplaatst
Deze voorstelling stond gepland voor het voorjaar van 2020, maar is vanwege het Coronavirus verplaatst. Kaartkopers hebben hierover per e-mail bericht ontvangen. 


DRANKJE? KOM NAAR DE CLUBZAAL
Zin in een drankje voorafgaand aan de voorstelling? De Serre en Clubzaal zijn voor je geopend. We hebben er overheerlijke koffie, de tap is aangesloten en de koeling gevuld! Om te zorgen dat we de anderhalve meter kunnen waarborgen, vragen we je om deze avond alleen van het café-restaurant gebruik te maken als je komt eten.

HAPJE
Wil je vooraf een hapje eten? Kom naar het café-restaurant, dan zorgen we voor een tafeltje. Uiteraard nog steeds binnen de geldende coronamaatregelen. Ben je met meer dan zes (en maximaal acht) personen? Dan kun je een tafel reserveren via info@horecaverkadefabriek.nl.


 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!